Politika

KNEŽEVIĆ: Krivokapić više koristio službeni avion, nego čistačica metlu u Skupštini

"Za razliku od Ranka Krivokapića koji je više koristio službeni avion, nego čistačica metlu u Skupštini, Milan Knežević je sva svoja putovanja realizovao transparentno, bez pratnje, šampanjca i ruža u kokpitu, i u najvećem broju slučajeva iz svog džepa", saopšteno je iz Demokratske narodne partije, reagujući na saopštenje portparola SDP-a Mirka Stanića .
 KNEŽEVIĆ: Krivokapić više koristio službeni avion, nego čistačica metlu u Skupštini
Portal AnalitikaIzvor

"Otud i razumijem nepodnošljivu lakoću histerije koja obliva Krivokapića kad se spomenu pronevjere u Skupštini od preko 300.000 eura koje je samoproglašeni otac nacije arčio kao da je iz Saudijske Arabije, a ne iz okoline Prčnja", naveo je predsjednik DNP-a Milan Knežević .

Još, kako se navodi u saopštenju, ako se tome doda  volšebno pražnjenje skupštinske kase u iznosu od 150.000 eura pred njegov izbor za predsjednika Skupštine OEBS – a, doći ćemo, kako objašnjava Knežević, " do iznosa na kojem bi Rašidu el Krivokapiću pozavidio i Abu Bakr el Bagdadi, takođe samoproglašeni otac islamske države i počasni član SDP – a.

 "A pošto je Krivokapiću oduzet mali avion, a ekonomskom klasom ne može putovati zbog mučnine u želucu, odlučio je da se posveti kulinarstvu, i svoje umijeće spremanja gambora na buzaru demonstrira Hojt Brajanu Jiu, kome je lično prije par nedjelja poput Steva Karapandže, organizovao večeru kod kuće. Na toj večeri, osim zetskih priganica i njeguškog sira, glavni meni je bila Krivokapićeva predsjednička kandidatura. Nažalost emeritusovu sve što je Krivokapić mogao čuti od Hojt Brajana Jia jeste da su ćevapi malo izgoreli", poručio je Knežević.

Drugim riječima, kako je naveo Knežević, gospodin Ji je jasno poručio očuhu nacije: „ Goodbye Charlie“, priprijetivši mu da bude srećan ako ne budu od njega tražili da podrži Đukanovića na predsjedničkim izborima .

"Ako se tome dodaju sankcije koje je Rusija uvela Krivokapiću, njegov politički moto bi se mogao svesti na pjesmu Džeja Ramadanovskog : „ Ni na istok ni na zapad“.  I zato je više nego pohvalno što se Ranko Krivokapić trenutno nalazi u epskoj fazi pretkosovskog ciklusa", naveo je između ostalog Knežević u podužem reagovanju.

 

Portal Analitika