Politika

Medojević: Na nasilje ćemo odgovoriti istom mjerom

Jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medijević saopštio je danas da je zahtjev za skidanje njegovog imuniteta nastavak obračuna režima sa DF-om, i poručio da će Front na svako nasilje odgovoriti istom mjerom.
Medojević: Na nasilje ćemo odgovoriti istom mjerom
Portal AnalitikaIzvor

Medojević je kazao da to nije ništa što nijesu očekivali u DF-u.

„DF je predmet političkog, protiustavnog i protivzakonitog progona od Đukanovića, bez ijednog materijalnog dokaza“, rekao je Medojević na konferenciji za novinare.

On je kazao da je objavio sve detalje "državnog šverca više od pet tona kokaina od 2001. do 2005. godine". 

"Drugi motiv zbog kojeg je Katnić ovo uradio je, kako je rekao Medojević, zalaganje PzP-a da se suoče sa zločinima koje su građani Crne Gore sporovodili u operacijama oko Dubrovnika 1991. i 1992. godine", istakao je Medojević.

On je saopštio da je lider DPS-a pronašao jednu ličnost glavnog specijalnog tužioca i da ga koristi za obračun sa DF-om.

''Više je razloga što je Katnić ovo uradio bez ikakvih dokaza. Prvi je razlog lični obračun porodice Đukanović sa mnom. Ja sam na postupanje specijalnog tužilaštva podnio do sada dva prigovora VDT-u''- naveo je Medojević i upozorio: .

"Na svako nasilje protiv nas odgovorićemo istom mjerom - nasiljem", rekao je on.

Poslanik Demokratskog fronta Branko Radulović, ocijenio je da je zahtjev za skidanje imuniteta Nebojši Medojeviću „napad na cijelu Crnu Goru i simbola slobode naše države“.

„To je i napad režima na Demokratski front“, naveo je Radulović, podsjećajući javnost kako se upoznao sa Medojevićem.

„Upoznali smo se u teškim danima. On je bio predsjednik Studentskog foruma Univerziteta, a ja bio član Liberalnog saveza“, naveo je Radulović.

Lider Nove srpske demokratije  Andrija Mandić smatra da je posrijedi lični obračun Milivoja Katnića protiv DF-a.

''To je čovjek koji naoružan hoda po Tužilaštvu i po drugim institucijama. On se lično obračunava sa nama, ovdje je u pitanju osveta Katnića", kazao je Mandić.

 

Portal Analitika