Ostalo

Dodijeljeni sertifikati fitnes instruktorima za grupne programe

Prvi put u Crnoj Gori dodijeljeni su sertifikati fitnes instruktorima za grupne programe, koji su kompletnu edukaciju odradili u okviru Body Buildig i Fitnes Saveza Crne Gore, saopštili su organizatori Portalu Analitika.
Dodijeljeni sertifikati fitnes instruktorima za grupne programe
Portal AnalitikaIzvor

Savez je obezbijedio vrhunske profesore-edukatore iz svijeta fitnesa, kao što su prof. Tamara Ratković, prof. Nina Stojadinović, magistar prof. Branko Gazdić, prof. Nemanja Marković.

Diplome im je uručio Branislav Ivanović iz Ministarsva sporta Crne Gore, zajedno sa čelnicima BFSCG.

fitnes1

Prvu generaciju BFSCG fitnes instruktora grupnih programa čine: Danijela Poleksić, Ivona Tasić, Nada Perović, Ana Samardžić i Milena Minić.

Iz Saveza poručuju da rade i da će raditi na razvoju i unapređenju nivoa rada profesije, i to kroz organizovanje seminara, konvencija i sličnih dešavanja edukativnog karaktera.

fitnes2

- Imamo odlične edukatore, volju, energiju, ideje, samo preostaje da se ova korisna i zdrava priča nastavi - saopštavaju iz Saveza.

Oni za jesen najavljuju  održavanje nove edukacije za fitnes instruktore i ovim putem pozivaju sve zainteresovane da se na vrijeme prijave, jer je broj polaznika ograničen.

Svečana ceremonija je održana u Hotelu Verde Complex.

Portal Analitika