Društvo

Pogledajte gdje će sjutra biti isključenja zbog radova

Djelovi više gradova biće sjutra po nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.
Pogledajte gdje će sjutra biti isključenja zbog radova
Portal AnalitikaIzvor

U Podgorici će, od devet i 30 do 18 sati, bez struje biti Lijeva Rijeka, Brskut, Veruša, Opasanica, Mokra i Kruševice.

Od osam i 30 do 15 sati bez napajanja električnom energijom biće potrošači iz ulica Aleksandra Lesa Ivanovića, Velimira Stojanovića, Ljevorečke, Ljuba Ćupića i Bjelasičke ulice, a od devet do 12 sati struju neće imati Vuksanlekići, Sukuruć, Kodrabudan, Dreševići i Podhum.

Na Cetinju će, od osam i 30 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostati područje Ćeklića, Resne, Bjelica, Cuca, Čeva i Lastve Čevske.

Na području Ulcinja, od osam do 14 sati i 30 minuta bez struje će biti sela Brajša, Kaliman, Curanovići, Rastiš i Lolovići.

U Baru struju neće imati dio potrošača naselja Marin Ploče i Bijele Glavice, od devet do 15 sati.

Na području Bijelog Polja, od osam i 30 do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće izvod Božovići.

U Mojkovcu, zbog radova na niskonaponskoj mreži Jakovići, od devet i 30 do 13 i 30, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji se napajaju sa te mreže.

U Andrijevici će bez struje biti Seoce, od deset do 15 sati i 30 minuta.

U Petnjici će, od deset do 15 sati i 30 minuta, bez napajanja električnom energijom ostati Lješnica, Azane i Tucanje.

U Rožajama struju neće imati Gusnice, od 12 i 30 do 14 sati, a izvod prema džamiji u Kalače bez struje će biti od deset i 30 do 12 sati.

Na području Žabljaka, od deset do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Mala Crna Gora, a na području Šavnika u istom terminu bez struje će biti Grabovica.

U Pljevljima će, od devet do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostati Zabrđe, Popov Do, Meljak, Višnjic, Zahum, Glisnica, Rađevići, Boljanići, Kovač, Poblaće, Potkovač.

U Kotoru će, od devet do 13 sati, bez struje ostati Dražin Vrt.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Portal Analitika