Abiznis

UCB banka otvorila predstavništvo u Dubaiju

Crnogorska Universal Capital Bank (UCB) otvorila je svoje predstavništvo u Dubaiju organizovanjem velike ceremonije u poznatom hotelu Burj Al Arab, kojem su prisustvovale visoke zvanice iz društvenog i političkog života Dubaija, klijenti banke i poslovni partneri.
UCB banka otvorila predstavništvo u Dubaiju
Portal AnalitikaIzvor

Ovim je UCB postala prva crnogorska banka koja je svoje predstavnišvo otvorila u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a prvenstveni cilj je da se za rastuće interesovanje klijenata iz ove zemlje otvori mogućnost da u Crnoj Gori lakše posluju.

Universal Capital Bank je prepoznala da u UAE postoji sve veće interesovanje za Crnu Goru. Naša predviđanja su da će ovo interesovanje sve više rasti i u tom smislu želimo da se pozicioniramo kao moderna banka koja će im dodatno olakšati uslove poslovanja“ kaže Đorđe Đurđić, glavni izvršni direktor UCB .

On naglašava da su usluge ove vrste važne klijentima ali da je možda najvažnije što će banka na ovaj način u ovoj bogatoj arapskoj zemlji moći da prezentira Crnu Goru i njene potencijale novim investitorima, objasni uslove poslovanja i investiranja u Crnu Goru, prezentira bankarski i finansijski sektor i mnoge druge mogućnosti.

„Veći dio ceremonije upravo je bio rezervisan za video prezentaciju Crne Gore  i njene potencijale, kako bi prisutni gosti vidjeli koliko mogućnosti za investiranje Crna Gora pruža“, kaže Đurđić.

Sjedište predstavništva nalazi se u finansijskom centru Dubaija (DIFC) gdje su smještene sve finansijske institucije, a klijentima će omogućiti da obave gotovo sve bankarske poslove za koje su do sada morali da putuju u Crnu Goru.

ucb

 

 

Portal Analitika