Muzika

OTVARANJE TOP HILL-a 29. JUNA: Nova sezona uz Tonija Cetinskog, Željka Joksimovića, Severinu...

I ovog ljeta Top Hill će biti epicentar najkvalitetnijeg noćnog provoda. Kako su organizatori saopštili Portalu Analitika, jedna od najatraktivnijih diskoteka pod otvorenim nebom u ovom dijelu Evrope, svoja vrata će svečano otvoriti u četvrtak 29. juna.
OTVARANJE TOP HILL-a 29. JUNA: Nova sezona uz Tonija Cetinskog, Željka Joksimovića, Severinu...
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Te večeri, za dobru atmosferu biće zaduženi popularni dvojac, di-džej Lo i di-džej Najdžel, jedni od vodećih crnogorskih di-džejeva, koji su prepoznatljivi po "b2b" klupskim nastupima, kao i njihov kolega iz Srbije Me High Low - poznati beogradski di-džej, ujedno tvorac koncepta "Mash up, or shut up", a koji posljednjih godina dominira klupskom scenom Srbije.

I ove sezone Top Hill je pripremio kvalitetan i raznovrstan program. Naime, za sve ljubitelje domaće zabavne muzike nedjeljne večeri su u Top Hill-u tradicionalno rezervisane za koncerte vodećih muzičkih izvođaca, sa balkanske muzičke scene.

Ovogodišnje izdanje "Balkan Soul" večeri  biće svečano otvoreno u nedjelju 9. jula, i to koncertom popularog hrvatskog kantautora - Tonija Cetinskog. Tokom koncertne sezone u Top Hill-u nastupiće i poznate zvijezde regionalne muzičke scene, kao što su Željko Joksimović, Severina i mnogi drugi.

Iz menadžmenta Top Hill-a za Portal Analitika ističu i da će svaki ponedjeljak biti rezervisan za ljubitelje andergraund zvuka, kada će u sklopu žurki pod radnim nazivom "We Own This Town" budvanska diskoteka ugostiti poznate di-džejeve iz regiona, od kojih se izdvajaju: Divolly&Markward, Groover, Erick Kasell, Mark Funk, Mad2Mad, Oysha, Mirko&Meex.

I, to nije sve. Srijedom i petkom, u okviru koncepta "Superstar Wednesday" i "Friday Madness", za di-džej pultom diskoteke Top Hill svi posjetioci će biti u prilici da vide i čuju neka od kultnih i vodećih di-džej imena iz samog vrha svjetske elektronske muzičke scene.

Prva u nizu senzacija ovog ljeta će biti  nastup poznatog holandskog di-džeja i muzičkog producenta Laidback Luke-a, i to u srijedu 19. jula.

ruudbaan-luke-014b

Njemu će ovo ujedno biti premijerni nastup u Crnoj Gori. Svojim vještim kombinovanjem različitih stilova, hausa, progresiva, elektro-hausa i densa, on se smatra umjetnikom koji je postavio osnove za prepoznatljiv holandski zvuk, koji je kasnije služio kao kamen temeljac za stvaranje "EDM" muzičkog pravca, koji unazad nekoliko godina dominira elektronskom muzičkom scenom. U dosadašnjoj bogatoj karijeri sarađivao je sa Dejvidom GetomSebastijanom Ingrosom, Aksvelom, Stivom Anđelom, Daft Pankom, Madonom.

Tokom predstojeće sezone u diskoteci Top Hill nastupiće još i Merk & Kremont, Robi Rivera, Saneri Džejms & Rajan Marćano, Moguai, NEW_ID i mnogi drugi.

Iz budvanske diskoteke naglašavaju da sve informacije o nastupima i dešavanjima tokom predstojeće sezone zainteresovani pojedinci mogu pronaći na društvenim mrežama Top Hill-a, zatim na mobilnoj aplikaciji Top Hill, koja je kako dodaju kreirana za Android I IOS uređaje, kao i na zvaničnom sajtu www.tophill.me.

Ponedeljkom, utorkom, četvrtkom i subotom ulaz će biti slobodan do ponoći, dok će karte za predstojeće nastupe moći da se kupe onlajn u pretprodaji, i to po promotivnim cijenama, putem platforme - gigstix.me.

Promotivni video za najavu predstojeće koncertne sezone na Top Hill-u, pogledajte OVDJE.

A.P.

Portal Analitika