Muzika

Supruga se emotivnim pismom oprostila od Krisa Kornela

Viki Kornel, supruga preminulog pjevača bendova Soundgarden i Audoslave, Krisa Kornela, napisala je emotivno otvoreno pismo kojim se oprostila od svog muža.
Supruga se emotivnim pismom oprostila od Krisa Kornela
Portal AnalitikaIzvor

Viki Kornel je u otvorenom pismu Bilbordu, čuvenog muzičara opisala kao “najboljeg oca, muža i zeta”. Njeno pismo prenosimo u cjelini:

Mom dragom Kristoferu,

Bio si najbolji otac muž i zet. Tvoje strpljenje, saosjećajnost i ljubav uvijek su se vidjeli.

Uvijek si govorio da sam te spasila, da ne bi bio živ da nije mene. Moje srce je blistalo da te vidi srećnog, punog života i motivisanog. Uzbuđenog zbog života. Da radiš sve što možeš zauzvrat. Proživjeli smo najlepši period života u protekloj deceniji, i žao mi je, ljubavi, što nisam vidjela šta ti se desilo te noći. Žao mi je što si bio sam, i znam da to nisi bio ti, moj dragi Kristofere. Tvoja djeca to takođe znaju, tako da možeš da počivaš u miru.

Slomljena sam, ali založiću se za tebe i vodiću računa o našim predivnim bebama. Misliću na tebe svakog minuta, svakog dana i boriću se za tebe. Bio si u pravu kada si rekao da smo srodne duše. Kažu da će se putevi koji se jednom ukrste, ukrstiti ponovo, i znam da ćeš doći da me nađeš, a ja ću biti tu i čekaću te.

Volim te više nego što je iko ikoga volio u istoriji ljubavi, i više nego što će iko ikada voljeti.

Uvijek i zauvijek,

Tvoja Viki

Podsjetimo, legenda grandž muzike, Kris Kornel, pronađen je mrtav 17. maja u hotelskoj sobi u Detroitu. Policija je saopštila da je muzičar izvršio samoubistvo vješanjem, dok njegova porodica tvrdi da su ljekovi protiv protiv anksioznosti, koji su mu bili prepisani, najvjerovatnije uticali na to da Kornel sebi oduzme život.

Izvor: N1

Foto: AFP/Stephen Lovekin/Getty Images

Portal Analitika