Fudbal

Mladosti bodovi, disciplinski postupak protiv Budućnosti

Kao što se i očekivalo, Komsija za takmičenje FSCG odlučila je da prekinutu utakmicu 32. Kola 1.CFL između Budućnosti i Mladosti registruje službenim rezultatom 3:0 za gostujući tim.
Mladosti bodovi, disciplinski postupak protiv Budućnosti
Portal AnalitikaIzvor

Takođe, Disciplinska komisija pokrenula je postupak protiv FK Budućnost zbog loše organizacije i nereda na sjevernoj tribini.

„Shodno članu 132 Disciplinskog pravilnika FSCG pokreće se disciplinski postupak protiv FK Budućnost zbog slabe organizacije utakmice 32. kola Telekom 1. CFL između FK „Budućnost“ – FK „Mladost“ i nereda koje su izazvali njihovi organizovani navijača, koji su za vrijeme utakmice palili plastične stolice na sjevernoj tribini, što su nastavili i nakon više upozorenja i odbili da isprazne sjevernu tribinu stadiona, nakon čega je utakmica prekinuta čime bi počinio prekršaj iz člana 73 stav 2 u vezi stava 1 Disciplinskog pravilnika FSCG“, navedeno je u zapisniku Disciplinske komisije.

Očekuje se da sjutra bude poznato da li će Budućnost biti kažnjena i oduzimanjem bodova, koji bi mogli da je koštaju titule prvaka Crne Gore.

Portal Analitika