Region

Oteti muškarac teško povrijeđen, uhapšeni osumnjičeni

Novosadska policija pronašla je otetog muškarca nakon što je zbog otmice naložena blokada cijelog grada, objavili su beogradski mediji.
Oteti muškarac teško povrijeđen, uhapšeni osumnjičeni
Portal AnalitikaIzvor

MUP je saopštio da su uhapšeni N.S. (1978) i B.B. (1966), za koje mediji navode da su muškarca strpale u gepek automobila. Oteti muškarac je teško povrijeđen, javlja reporterka B92 s mjesta zbivanja.

B92 nezvanično saznaje da je oteti muškarac star 41 godinu i da je smješten u bolnicu u Novom Sadu.

Otmica se dogodila u naselju Detelinara u Novom Sadu. 

Osumnjičeni su, kako je saopštio MUP, na uglu ulica Kornelija Stankovića i Janka Čmelika, uz upotrebu fizičke sile, ubacili otetog muškarca u automobil marke "audi" i uputili se ka Sremskoj Kamenici. 

Na putu ih je presrela policija i odmah uhapsila dvojicu otmičara. N.S. i B.B. će u zakonskom roku biti privedeni nadležnom tužiocu. 

U saopštenju se ističe da je direktor policije Vladimir Rebić pohvalio je pripadnike novosadske policije zbog brze akcije. 

"Policijski službenici pokazali su izuzetno požrtvovanje i na tome sam im veoma zahvalan. Ovo je pravi primjer efikasnog reagovanja policije, koja je pokazala odlučnost i brzinu, kao i to da gradjanima mogu da garantuju punu bezbjednost. Čestitam svim policijskim službenicima koji su učestvovali u ovoj akciji", rekao je Rebić.

Portal Analitika