Fudbal

Kasiljas pred transferom karijere - prelazi u redove evropskog giganta!

Vrijeme je da Iker Kasiljas stavi tačku na veliku karijeru noseći dres još jednog giganta evropskog fudbala - Liverpula!
Kasiljas pred transferom karijere - prelazi u redove evropskog giganta!
Portal AnalitikaIzvor

Iz Španije stiću bombastične vijesti da je Kasiljas blizu prelaska u Liverpul i da čak ima predugovor sa velikanom sa Enfilda.

Španskom golmanu na kraju sezone ističe dvogodišnji ugovor sa Portom i već je odlučio da neće prihvatiti produžetak saradnje. 

Madridski As tvrdi da je Kasiljas dobio poziv Liverpula i da dvije strane imaju postignut sporazum. Nekoliko je stvari koje mame legendarnog golmana da pojača Liverpul. Prva je želja da se okuša u Premijer ligi. Druga je veličina kluba. A treća je šansa da opet brani u Ligi šampiona đe je apsolutni rekorder po broju nastupa sa 175 utakmica u elitnom takmičenju.

Liverpul se do sada nije pominjao kao zainteresovani klub za Kasiljasa, ali madridskoj šampi treba vjerovati jer se poziva na izvore bliske igraču. Kasiljas ima i ponude iz Turske, Kine i Katara, ali je ova Liverpulova najprimamljivija jer mu daje šanse da brani na vrhunskom nivou.

Portal Analitika