Fudbal

Bomba iz Španije: Real prodaje zvijezdu za 50 miliona!?

Španski i italijanski mediji raspisali su se o mogućem transferu Luke Modrića iz Real Madrida.
Bomba iz Španije: Real prodaje zvijezdu za 50 miliona!?
Portal AnalitikaIzvor

Naime, nije tajna da hrvatskog vezistu želi Milan, probuđeni velikan koji je i prije službenog početka prijelaznog roka potrošio 64 miliona eura na tri pojačanja.

Tu novi kineski vlasnici ne planiraju da se zaustave, već žele da dovedu i neku veliku svjetsku zvijezdu kako bi svima pokazali da se Milan vraća u vrh evropskog fudbala.

Španski Don Balon, sklon senzacijama, tvrdi da je Real spreman da proda 31-godišnjeg Modrića za 50 miliona eura, upravo zbog godina, a Milanu to nije problem da plati, dodaju italijanski mediji, ali i pitaju se koliko je pametno uložiti toliko novac u igrača koji će uskoro proslaviti 32. rođendan.

Međutim, samo rijetki vjeruju da je i Modrić spreman da napusti Madrid i klub u kojem je već godinama jedan od glavnih igrača. Iako je zanimljivo da hrvatski vezista na Instagramu prati Milan i često lajkuje objave slavnog kluba.

Ranije su Španci objavili da Modrića, koji je u pet godina u Madridu odigrao 212 utakmica za Real, želi i minhenski Bajern u kojem bi Hrvat ponovno sarađivao sa Anćelotijem.

Portal Analitika