Crna hronika

Uhapšen Tivćanin zbog 450 grama marihuane

Službenici Uprave policije su preduzimajući mjere i radnje na otkrivanju, sprječavanju i suzbijanju stavljanja u tzv. uličnu prodaju opojnih droga, uhapsili jedno lice zbog osnovane sumnje da je počinilo krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.
Uhapšen Tivćanin zbog 450 grama marihuane
Portal AnalitikaIzvor

'Naime, službenici Odsjeka su juče postupajući po operativnim saznanjima, u koordinaciji i po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, a po prethodno pribavljenoj naredbi nadležnog sudije za istragu, izvršili pretres kuće i drugih prostorija koje koristi N.T. iz Tivta. Tom prilikom pronađeno je i oduzeto 8 pvc pakovanja u kojima se nalazila opojna droga marihuana kao i jedan tzv. džoint, ukupne težine 445,5 grama", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Pronađena i oduzeta droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja.

O događaju je obaviješten državni tužilac u VDT u Podgorici koji je naložio da mu se N.T. privede uz krivičnu prijavu zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.


 

Portal Analitika