Društvo

Pogledajte kakvo nas vrijeme očekuje za dane vikenda!

Danas, u četvrtak se očekuje pretežno sunčano i toplo vrijeme, uz umjeren razvoj oblačnosti na sjeveru zemlje, saopštavaju iz hidrometeorološkog zavoda Crne Gore. Na sjeveru, po kotlinama, mjestimično jutarnja magla. Vjetar slab do umjeren i promjenljiv, tokom jutra u jugoistočnim predjelima umjeren do pojačan, sjeveroistočni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 18 do 29 stepeni.
Pogledajte kakvo nas vrijeme očekuje za dane vikenda!
Portal AnalitikaIzvor

U petak se očekuje pretežno sunčano i toplo vrijeme. Ujutru na sjeveru po kotlinama moguća kratkotrajno magla, poslijepodne u kontinentalnim predjelima umjeren razvoj oblačnosti, a lokalno je moguća i kratkotrajno kiša ili grmljavina, uglavnom, u planinama. Vjetar slab do umjeren, ponegdje poslijepodne i pojačan, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura vazduha od 2 do 14, najviša dnevna od 20 do 28 stepeni. 

U subotu će preko dana biti sunčano vrijeme, dok se uveče očekuje kiša sa grmljavinama. Najviša dnevna temperatura do 28 stepeni.

U nedjelju se očekuje oblačno vrijeme sa kišom, dok se uveče očekuje prestanak padavina. Najviša dnevna temperatura od 10 do 22 stepena.

Portal Analitika