Fudbal

Crnogorski policajci evropski prvaci u malom fudbalu!

Službenici Uprave policije MUP-a - reprezentacije policije Crne Gore osvojili su prvo mjesto na Evropskom prvenstvu policijskih asocijacija u malom fudbalu koje se održalo u Španiji, u Palma de Majorki. Ekipa policije je osvojila prvo mjesto u konkurenciji 39 država.
Crnogorski policajci evropski prvaci u malom fudbalu!
Portal AnalitikaIzvor

Reprezentacija policije Crne Gore je u četvrtfinalu ubjedljivo pobjedila ekipu Alžira rezultatom 7:0, da bi u polufinalnoj utakmici pobijedila ekipu Litvanije sa rezultatom 4:1 i na taj način obezbijedila sebi mjesto u finalu.

Finalna utakmica je bila više nego uzbudljiva jer se reprezentacija Crne Gore susrela sa prošlogodišnjim pobjednicima, ekipom Bugarske koja je važila za favorita. Uprkos velikom psihološkom pristisku zbog važnosti utakmice, kao želje za pobjedom momci su dali sve od sebe i uspijeli uz puno borbe da ovu utakmicu završe rezultatom 1:0 i ostvare pobjedu na ovom takmičenju.

Ekipa policije Crne Gore na Evropskom prvenstvu policijskih asocijacija u malom fudbalu bila je u sastavu: Zoran Žarić, Vladan Radović, Željko Lutovac, Željko Krsmanović, Dragan Bajović, Saša Drobnjak, Miljan Vuković, Željko Adžić, Goran Šćekić i Dejan Živković.

Ekipa je bila predvođena savjetnikom direktora Uprave policije Seadom Frljučkićem i predsjednikom Sindikata UP Mladenom Šuškavčevićem.

Reprezentacija Uprave policije je inače prethodno osvojila prva tri mjesta na međunarodnim takmićenjima. Naime, osvojila je prvo mjesto na interkontinentalnim igrama 2009. godine u SAD-u, prvo mjesto i titulu svjetskog prvaka 2012. godine u Holandiji kao i titulu Evropskog prvaka u Španiji 2015. godine.

Ovim rezultatom fudbalska ekipa policije Crne Gore na pravi način je predstavila MUP, Upravu Policije i državu Crnu Goru. 

Portal Analitika