CEDIS

CEDIS: Više opština sjutra bez struje

Crnogorski elektrodistributivni sistem – CEDIS najavio je za sjutra radove u više crnogorskih opština zbog kojih će potrošači sa tih područja biti nekoliko sati bez napajanja električnom energijom.
CEDIS: Više opština sjutra bez struje
Portal AnalitikaIzvor

U Podgorici će, zbog radova u trasi dalekovoda „Vazdušni Tuzi“, od 9 do 15 sati bez struje biti Akšabanovići, Vulevići, Šipčanik, Gornji i Donji Milješ, Tuški Rogami, Krševo, Gureč, dio Kakaricke gore, Omerbožovići, Kuće Rakića, Dinoša, Selište, Prifte, Pikalje, Tergija, dio oko Cijevne, Stanaj Adžaj i Ljuljanovići. Zbog radova u trasi dalekovoda „Lijeva Rijeka - ogranak Opasanica“, od 9 i 30 do 18 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Pilana - Veruša, Opasanica, Han Garančića, Ljevorečki Tuzi, Uvač i Pajkov vir. Zbog radova na dalekovodu Mataguži iz trafostanice „Golubovci“ od 9 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom biće dio Golubovaca, dio Balabana, Odžino polje, Gošići i Mataguži. Zbog radova na trasi dalekovoda „Slap Zete“ od 9 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom biće Vinići.

Na Cetinju će, zbog radova na dalekovodu „Cetinje – Čevo“,  od 8 i 30 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom biti područje Ćeklića, Resne, Bjelica, Cuca, Čeva i Lastve čevske.

U Pljevljima će se raditi na dalekovodu Boljanići, zbog čega će od 9 do 16 sati, bez struje biti Glisnica, Rađevići, Crno brdo, Vojtina, Boljanići, Vis, Poblaće, Jezero, Kovač, Potkovač, Otilovići, Lukavice,Vijenac, Granični prelaz Ranča i Mijailovica.

Zbog radova na dalekovodu „Virak“, na Žabljaku, od 10 do 16 sati bez napajanja električnom energijom biće Bukovica, Borovac, Provalija,Vukodo,Vrtoč polje, Razvršje, Virak, Javorje, Pošćenski kraj i Smrčevo brdo. Takođe, zbog radova u trafostanici „Stožina“, od 9 i 30 do 13 i 30 sati, bez struje biće naselje koje se napaja sa pomenute trafostanice.

U Bijelom Polju će zbog radova na niskonaponskoj mreži Sutiva od 9 i 30 do 13 časova,  bez napajanja električnom energijom biti dio potrošača sa područja Brežđe.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži „Žari“, u Mojkovcu, od 11 do 13 sati bez napajanja električnom energijom biće dio potrošača sa mreže Razboj – Petolike.

U Kolašinu će zbog radova na niskonaponskoj mreži „Đuđevina“, od  9 i 30 do 14 i 30 sati, bez napajanja električnom energijom biti potrošači sa područja Đuđevine.

U Ulcinju će zbog radova na ogranku dalekovoda Kodre Dakine i Reč, od 13 do 17 i 30 sati, bez struje biti istoimena sela. Zbog radova na dalekovodu Ada Bojana, od 10 i 30 do 13 sati, bez napajanja električnom energijom biće to područje, dok će zbog radova na mreži Kovačevići, od 10 do 14 sati bez struje biti Kovačevići do magistrale.

Zbog radova Nikšić na niskonaponskoj mreži „Vidrovan“, od 9 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom biće Vidrovan, Studenca, Brlja, Kočani, Poklonci, Krupac i Crnodoli.

U Petnjici će zbog radova na niskonaponskim mrežama „Savin bor“ i „Bor“, od 9 i 30 do 15 i 30 sati, bez napajanja električnom energijom biti istoimeni dio niskonaponske mreže.

Zbog radova u Rožajama na niskonaponskoj mreži „Redžovići“, od 9 i 30 do 15 i 30 sati, bez napajanja električnom energijom biće to naselje.

Navedeni radovi biće odgođeni u slučaju loših vremenskih uslova.

Portal Analitika