Marketing

Nagradna igra Pobjede: Od danas glasanje za najljepše selfije

Dnevni list „Pobjeda“od danas objavljuje fotografije sa konkursa za polumaturante i maturante, pod nazivom: „Pošalji svoj maturski selfi, osvoji iPhone sedmicu!“.
Nagradna igra Pobjede: Od danas glasanje za najljepše selfije
Portal AnalitikaIzvor

Već prvih dana konkursa, kako su nam kazali iz Pobjede, veliko je interesovanje, i inboks njihove fejsbuk stranice je već zatrpan naljepšim selfijima i fotkama sa maturskih i polumaturskih svečanosti, a danas su već objavljene i prve fotke, koje su Pobjedi slali maturanti i polumaturanti.

Nakon objave, može se glasati tako što se izreže najljepša fotka, i pošalje u koverti na adresu: Nova Pobjeda, Ul 19. decembra br. 5; ili da koverte ubace u označenu kutiju u holu Nove Pobjede, na istoj adresi.

Da bi učestvovali u konkursu, dovoljno je da polumaturanti ili maturanti svoje selfije pošalju fejsbuk stranici Nove Pobjede: https://www.facebook.com/Nova-Pobjeda-doo-1467456013547167/ .  Uz selfi, treba da pošalju podatke: ime, prezime, odjeljenje i školu. Selfije mogu da šalju počev od petka, 12. maja, do petka, 26. maja. Selfije će Pobjeda objavljivati od 15. maja do 2. juna, svakodnevno. 

U ponedjeljak, 5. juna, broje se glasovi, a objava imena pobjednika na konkursu (pošiljaoca tri naljepša selfija) je u Pobjedi, u utorak, 6. juna!

Dakle, oni koji pošalju tri selfija sa najvećim brojem glasova, dobijaju po telefon iPhone7!

Portal Analitika