Fudbal

Dan fudbala - dan humanosti: Prikupljena pomoć za liječenje malog Andrije

Revija fudbalskih mečeva održana je juče u Danilovgradu sa ciljem prikupljanja pomoći za liječenje Andrije Jelenića, trinaestogodišnjeg fudbalera Danilovgrada kojem je nedavno otkrivena opaka bolest.
Dan fudbala - dan humanosti: Prikupljena pomoć za liječenje malog Andrije
Portal AnalitikaIzvor

Tom prilikom na terenu Braće Velaševića snage su odmjerile mlađe kategorije FK Danilovgrad, FK Kom i FK Kalčo, a na fudbalska umjeća podsjetili su veterani Srednje regije Fudbalskog saveza Crne Gore i ekipa Udruženja sportskih novinara sa prijateljima.

''Nakon višečasovnog druženja može se reći da je ostvaren cilj. Svi učesnici ove humanitarne akcije poslali su prije svega jednu snažnu poruka podrške malom Andriji i njegovoj porodici. Ujedno smo uspjeli da sakupimo 2500 eura pomoći. Posebna zahvalnost fudbalskim klubovima Iskra, Danilovgrad, Kalčo, Kom, Udruzenju sportskih novinara i svim subjektima Srednje regije koji su uzeli učešća u ovoj akciji uz nadu i želju da Andrija što prije pobijedi opaku bolest i da se ponovo druži sa nama na zelenom terenu'', poručio je nakon druženja u Danilovgradu sekretar Srednje regije FSCG Momo Saveljić jedan od organizatora akcije.

Veterani Srednje regije FSCG – Udruženje sportskih novinara sa prijateljima 2:2 (PENALIMA 2:4)

Stadion Braće Velašević

Gledalaca 300

Sudije Pavićević, Kljajević, Kalezić iz Danilovgrada

Strijelci regularnom dijelu:Ivanović i Radović za Veterane, Koprivica za Novinare;

Strijelci sa penala: Ivanović i Radović za Veterane; Krivokapić, Ljumović, Vujović i Ćulafić za Novinare

Veterani Srednje regije FSCG: Dejan Perović, Aleksandar Perović, Kaluđerović, Tamindžija, Ivanović, Globarević, Radović, Šaletić, Mrenović, Paunović, Perković, Žegarac

Udruženje sportskih novinara sa prijateljima: Topalović, Brajković, Šuković, Krivokapić, Ljumović, Aleksić, Ćulafić, Ivanović, Milačić, Mešter, Vujović, Pejović, Koprivica, Vučević, Antić

Novac za liječenje moze se donirati uplatom na žiro-račun kod CKB 51012090042112229 za Andriju R. Jelenića

Portal Analitika