Fudbal

Sjutra humanitarna manifestacija Dan fudbala - dan humanosti

Humanitarna manifestacija Dan fudbala – dan humanosti, u cilju prikupljanja novčanih sredstava za liječenje trinaestogodišnjeg fudbalera Andrije Jelenića, biće održana na Gradskom stadionu u Danilovgradu, saopštili su organizatori.
Sjutra humanitarna manifestacija Dan fudbala - dan humanosti
Portal AnalitikaIzvor

Planirane su utakmice mlađih generacija FK Danilovgrad, kao i duel veterana Fudbalskog saveza Srednje regije i ekipe Udruženja sportskih novinara Crne Gore.

Sekretar Srednje regije, Momo Saveljić, kazao je da su sa zadovoljstvom podržali humanu akciju za prikupljanje pomoći dječaku koji je sa uspjehom igrao za Danilovgrad, klub koji se takmiči u Srednjoj regiji.

"Vjerujem da će prikupljena sredstva dodatno pomoći da mali Andrija dobije adekvatno liječenje i da se što prije vrati na teren. Zahvaljujemo se svima koji prihvatili učešće u manifestaciji. Pozivam Danilovgrađane da sjutra dođu na stadion i kupovinom ulaznice podržre manifestaciju Dan fudbala – dan humanosti", kazao je Saveljić.

Pomoć za Andrijino liječenje može se donirati na dan manifestacije, ili uplatom na žiro-račun CKB 51012090042112229 za Andriju R. Jelenića.

Organizatori manifestacije su Fudbalski savez Srednje regije i fudbalski klubovi Danilovgrad i Iskra.

Portal Analitika