Podgorica

CEO konferencija u Podgorici: Najveći regionalni spektakl za mlade

Najpoznatija imena iz svijeta biznisa, preduzetništva, umjetnosti, kulture i sporta kroz inspirativne priče, podstiču na proaktivan način razmišljanja mladih na najvećoj konferenciji za mlade u regionu – CEO konferenciji. CEO Podgorica na Ekonomskom fakultetu UCG otvara svoja vrata 13. maja.
CEO konferencija u Podgorici: Najveći regionalni spektakl za mlade
Portal AnalitikaIzvor

CEO konferencija je događaj koji na jednom mjestu okuplja mlade ljude i spaja ih sa uspješnim ljudima. Konferencija stvara ambijent za kvalitetan networking, a učesnici sa konferencije izlaze bogatiji za novo iskustvo ali i osjećaj sigurnosti, snage i volje za stvaranjem boljeg društva u svakom smislu.

Ove godine na drugoj CEO konferenciji svoje životne i lične priče će otkriti: Andrijana Božović (muzičarka i TV voditeljka); Sanja Milosavljević (Executiv Assistant & PR coordinator Riana Group DMCC-a)Sanja Milosavljević; Momčilo Otašević (poznati crnogorski glumac); Marina Raković (karatistkinja); Danilo Niković ( HR konsultant), Milo Radulović (osnivač Marleq).

Ovogodišnja CEO konferencija ima mnogobrojne partnere među kojima su: INA Montenegro, Coca Cola Helenic, NLP Network Podgorica, Be Positive, Sea Dance festival, Bedem fest, Cineplexx, zaposli.ME, Ekonomist.me, Bankar.me, LifeStyle Montenegro, Moja Soljica, Avanturistički park Gorica, DRS.

Ovaj jedinstveni projekat na našim prostorima je vrtoglavo rastao i u kratkom vremenu prevazišao granice Bosne i Hercegovine, te se od prethodne godine realizuje i u Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj Gori, sa tendencijom ekspanzije prema zapadnoevropskim središtima.

Dodatne informacije o konferenciji, govornicima kao i nagradnim igrama možete pronaći na stranici Volonterski klub Ekonomskog fakulteta (V.E.F).

CEO tim, stub organizacije ovogodišnjeg događaja vrijedno je radio na pripremi mjesta, dovođenju inspirativnih govornika iz raznih oblasti, kao i uvođenju novina u organizaciji same konferencije koje CEO priču podižu na viši nivo. Ovaj tim čine upravo MLADI STUDENTI i budućnost efikasnoj razvoja naše zajednice.

Konferencija je prošle godine okupila preko 200 učesnika, a ove godine očekivanja su duplo veća.

Izjava, projekt menadžerka CEO konferencije Ksenija Vujošević.

„CEO Konferencija i ovog puta ima za cilj da okupi vrijednu i ambicioznu omladinu koja želi da radi na ličnom usavršavanju, pripremi se na pravi način za profesionalni svijet, i djeluje proaktivno u svom životu. CEO je posebna priča i nova dimenzija za unapređenje znanja i kapaciteta mladih time što im dajemo ono što im u ključnim životnim momentima naviše nedostaje – Motivaciju!“ 

Portal Analitika