Turizam

Turistička ponuda Crne Gore na sajmu turizma “ITB China” u Šangaju

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, u saradnji sa Evropskom komisijom za putovanja (ETC), predstavlja crnogorsku turističku ponudu na međunarodnoj turističkoj berzi „ITB China“ koja se održava u Šangaju od 10. do 12. maja 2017. godine.
Turistička ponuda Crne Gore na sajmu turizma “ITB China” u Šangaju
Portal AnalitikaIzvor

Crna Gora se sa svojom ponudom predstavlja na zajedničkom štandu Evrope, što je procijenjeno kao najbolji model promocije na ovom udaljenom tržištu, imajući u vidu specifičnost navika kineskih turista da prilikom svog putovanja posjete što veći broj zemalja koje su geografski bliske, kao i razloge racionalizacije troškova.

Obzirom na potencijal i značaj ovog tržišta Evropska komisija za putovanja (ETC) je intenzivirala promotivne aktivnosti o čemu govori i činjenica da je Evropa ovogodišnji zvanični partner sajma.. 

Sajam „ITB China“ organizuje se po prvi put u Kini i okupio je oko 600 izlagača iz 70 zemalja svijeta. Održava se u okviru “Shanghai World Expo Exhibition” i “Conference Centre” u partnerstvu sa “TravelDaily China”, jednim od najuticajnijih informativnih portala o turizmu u NR Kini. 

“ITB China” predstavlja kinesko izdanje jedne od najznačajnijih međunarodnih turističkih berzi “ITB Berlin” koja se osim u Šangaju održava i u Singapuru pod nazivom “ITB Asia”. 

Portal Analitika