Region

Agrokor pregovara sa Sberbankom o novom kreditu

Povjerenik Agrokora Ante Ramljak u četvrtak je prije sednice Vlade izvijestio premijera Andreja Plenkovića o stanju u Agrokoru u proteklih mjesec dana, kao i o planovima za idućih mjesec dana, potvrdivši pritom da se vode razgovori s ruskom Sberbankom o novom kreditu.
Agrokor pregovara sa Sberbankom o novom kreditu
Portal AnalitikaIzvor

Nakon prvih mjesec dana od ulaska vanredne uprave u koncern, Ramljak je u četvrtak izvijestio premijera o stanju u kompaniji i daljnjim planovima za idućih mjesec dana.

"Izvijestio sam ga o trenutnom stanju u kompaniji i o budućim planovima za predstojeće poslovanje, a da li je premijer zadovoljan ili ne, mislim da će on sam reći", odgovorio je Ramljak na pitanje novinara.

Odgovarajući na upit novinara, rekao je da ne vidi da se komplikuje stvar u Agrokoru. Na pitanje zabrinjava li ga situacija u koncernu, Ramljak je uzvratio: "Mislim da ne".

Potvrdio je da se razgovara s upravom Sberbanke o novom kreditu Agrokoru, te kazao da bi se dogovor mogao postići u iduće dvije ili tri nedjelje.

"Vidjećemo, u toku su ti tehnički razgovori oko tog kredita", kazao je novinarima i dodao da ne može u ovom trenutku reći o kojem se iznosu radi.

(SEEbiz)

Portal Analitika