Marketing

Telekom postao Microsoft Cloud Service provajder za teritoriju Crne Gore

U skladu sa novim inicijativama, a u pravcu razvoja ICT usluga za biznis korisnike u Crnoj Gori, Crnogorski Telekom je postao Microsoft Cloud Service Provider (CSP) za teritoriju Crne Gore.
Telekom postao Microsoft Cloud Service provajder za teritoriju Crne Gore
Portal AnalitikaIzvor

Kako su pojasnili status CSP-a omogućava direktnu saradnju sa Microsoftom kako bi na kvalitetan način razvili i ponudili informacione siteme zasnovane na Microsoft Cloud platformi. 

To konkretno znači da smo u mogućnosti da već sada ponudimo biznis korisnicima sve proizvode na MS cloud platformi (Office 365 i Azure), ali i da prilagodimo pojedine proizvode za krajnjeg klijenta. ''Imajući u vidu da su ovakvi sistemi još uvijek na početku razvoja u Crnoj Gori, zadovoljstvo nam je što naša kompanija donosi ovu vrstu inovacije za biznis korisnike na našem tržištu. U skladu sa novim tehnologija, klijentima dajemo mogućnost da na jednom mjestu obezbijede IT infrastrukturu i internet, kao i da sve proizvode plaćaju na mjesečnom nivou za period od godinu dana, nakon kojeg mogu da raskinu ili produže ugovor u skladu sa svojim potrebama. Na taj način nema velikih investicija za potrebe IT-a, koji predstavlja osnov razvoja svakog biznisa i bez kojeg je on gotovo nemoguć'', saopšteno je iz Telekoma. 

Portal Analitika