Fudbal

Pogbin transfer u Junajted pod istragom!

FIFA sprema detaljnu istragu najskupljeg transfera u istoriji fudbala! Posao vrijedan preko 105.000.000 eura, u kojem je Pol Pogba dres Juventusa zamijenio opremom Mančester junajteda, biće predmet opsežne istrage koja će početi u najskorije vrijeme.
Pogbin transfer u Junajted pod istragom!
Portal AnalitikaIzvor

Ovu informaciju prenijeli su svi evropski mediji pozivajući se na izvore iz Svjetske kuće fudbala. A iako nije poznat razlog pregleda svih papira, nezvanično se pominje da je lavinu pokrenuo sajt Football Leaks. Podsjetimo, tokom dana u javnost su pušteni brojni detalji Pogbine saradnje sa Junajtedom, ali i brojke koje je na ime transfera dobio jedan od najmoćnijih agenata na svijetu - Mino Rajola. 

Ipak, podsjetimo, Pogba se u Junajted vratio poslije četvorogodišnjeg boravka u Juventusu i to za cijenu od 105.200.000 eura, a sa platom i ostalim troškovima posao je otišao i na preko 130.000.000 evropskih novčanica.

Sa Starom damom osvojio je četiri titule šampiona Italije i postao jedan od najboljih veznih igrača na planeti. A poslije odličnih igara na Evropskom prvenstvu 2016. godine Žoze Murinjo je zahtijevao da Junajted iskešira ogroman novac kako bi kupio Pogbu. 

Portal Analitika