CEDIS

CEDIS: Sjutra isključenja u više opština zbog radova i ugradnje brojila

Djelovi više opština biće sjutra po nekoliko sati bez struje zbog ugradnje novih elektronskih brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistibutivnog sistema (CEDIS).
CEDIS: Sjutra isključenja u više opština zbog radova i ugradnje brojila
Portal AnalitikaIzvor

Objekti u kojima će biti ugrađivana brojila struju neće imati od osam do 18 sati.

Brojila će u Beranama dobiti Haremi bb, Voja Maslovarića, Luge bb, Talum, Beran selo i Pešca.

Na području Plava i Gusinja brojila će biti ugrađivana na lokacijama Plav bb, Gusinje I bb, Svetog Save, Čukarica bb, Dom kulture bb, Meterizi, Glavice 1, Rudo polje, Izbjegličko naselje, Čaršijska i Brezovica.

U Pdgorici će, zbog radova, od devet sati i 30 minuta do 14 sati, bez struje biti potrošači sa područja Liješta, Medun, Dučići, Koći, Radan, Rašovići, Ledine, Lopari, Roždec, Rudine, Nikmaraš, Stjepovo, Benkaj, Poprat, karaula Poprat i repetitor Zatrijebač.

Od deset do 13 sati struju neće imati dio ulice Radosava Burića oko Kineske ambasade i Ambasada, a od deset do 16 sati područja Lijeva Rijeka, Brskut, Veruša, Opasanica, Mokra i Kruševice.

Na području Cetinja, od deset do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Ćeklići, Resna, Bjelice, Cuce, Čevo i Lastva Čevska, a od osam do 17 sati potrošači sa područja Riječke nahije, Rijeka Crnojevića, Ljubotinj i Podgor.

U Nikšiću će, od devet sati i 30 minuta do 13 sati, bez struje biti potrošači sa područja između ulica Serdara Šćepana, Starog Pazarišta i V Proleterske brigade.

Od 14 do 16 sati, zbog planiranih radova u 35/10 kV trafostanici Vilusi, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji se napajaju iz te trafostanice.

U Baru će, od 14 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostati Bolnica, Stari Bar, Baukovo i Belveder, a od osam do 17 sati potrošači sa područja Sotonići, Brčeli, Bukovik i Bijele Poljane.

U Ulcinju će, od devet do 15 sati, bez struje biti potrošači sa područja Donji Štoj od Velike plaže do naselja Ćirovići, uključujući i to naselje.

Na Žabljaku će, od deset do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostati potrošači sa područja Krš, Brajkovača, Palež, Gradina, Rudanca, Gomile, Studenca, Ponor, Pogrežđe.

U Šavniku će bez struje, od devet do 16 sati, biti područja Petnjica, Pošćenje, Komarnica, Duži, Dubrovsko, Gornje i Rudo Polje, Bijela, Kruševice, Mokro i Gradac.

Bez struje će u Mojkovcu, od 12 sati do 13 sati i 30 minuta, biti potrošači sa područja Ravni, Krastac, Siga, Jakovići, Jokići, Gojakovići, Crna Poda, Ravnjak i Crvena Lokva.

U Bijelom Polju će, zbog radova na niskonaponskoj mreži Nikoljac, od od devet sati i 30 minuta do 13 sati, bez napajanja električnom energijom ostati dio potrošača (izvod prema Ćorićima) koji se napajaju sa te mreže.

Na području Berana, zbog radova na niskonaponskoj mreži Tmušiće, uod devet sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta, bez napajanja električnom energijom ostaće (u skladu sa dinamikom izvođenja radova) potrošači koji se napajaju sa te mreže.

Od deset do 12 sati, zbog radova u trafostanici Zagorje, bez struje će ostati (u skladu sa dinamikom izvođenja radova) potrošači koji se napajaju iz te trafostanice.

U Pljevljima, od devet do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Bučje, Hoćevina, Šljivansko, Pliješevina, Hodžići, Jezero, Metaljka.

Bez struje će, na području Rožaja, od deset do 15 sati i 30 minuta, zbog radova u trafostanici Grahovo, u skladu sa dinamikom izvođenja radova, ostati potrošači koji se napajaju iz te trafostanice.

U Plavu će, od devet sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta, bez struje biti potrošači koji se napajaju sa niskonaponske mreže Plav 4.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

(Mina)

Portal Analitika