Marketing

Telekom: 1 GB interneta za sve korisnike Max paketa povodom prvog Max rođendana

Crnogorski Telekom je povodom prvog Max rođendana svim korisnicima Max paketa dodijelio 1GB interneta koji mogu iskoristiti do kraja mjeseca. Obilježavanje godišnjice Max-a je bila prava prilika da kompanija obraduje svoje korisnike i omogući im da uživaju u dodatnom surfu u okviru postojećih paketa.
Telekom: 1 GB interneta za sve korisnike Max paketa povodom prvog Max rođendana
Portal AnalitikaIzvor

Max paketi za postpaid korisnike nude maksimalne mogućnosti u najbržoj mreži. Osluškujući potrebe korisnika, početkom godine omogućene su dodatne opcije koje su besplatne za Max korisnike koji potpišu ugovor na minimum 12 mjeseci. Korisnici sada mogu uživati u tarifama bez neželjenih internet troškova u zemlji i inostranstvu, kao i u omiljenim brojevima za neograničene pozive i SMS u oba smjera.

Tako Max 2.0 nudi: 200 minuta i poruka ka svim mrežama, neograničene pozive u mreži kao i 2GB interneta, a sada uključuje i 2 omiljena broja za pozive i poruke u oba smjera kao i zaštitu od neželjene internet potrošnje u zemlji i inostranstvu i sve to po cijeni od 15.90 eura.

Više informacija o samoj ponudi korisnici mogu dobiti pozivom na broj 1500, u T-Centrima i na sajtu kompanije:https://www.telekom.me/magentajedan.nspx i https://www.telekom.me/max-tarifa.nspx

Portal Analitika