Zabava

Naomi priznala da često nosi perike zbog ćelavosti

Jedna od najpoznatijih manekenki na svijetu, Naomi Kembel, priznala je za američki „Es magazin“ da često nosi perike jer se godinama bori sa opadanjem kose zbog dugogodišnje upotrebe ekstenzija, pletenica i raznih preparata za kosu.
Naomi priznala da često nosi perike zbog ćelavosti
Portal AnalitikaIzvor

Proteklih godina, Naomi je često bila meta medija koji su fotografisali njenu prorijeđenu kosu, a viđena je i sa potpuno ćelavim djelovima glave.

„Sada mnogo više vodim računa, a usljed stalnog nadograđivanja, gotovo da sam izgubila svu kosu. Uspjela je ponovo da izraste na mnogim mjestima, hvala bogu“, istakla je Kembelova za Es magazin (ES Magazine).

Čestim korišćenjem različitih preparata za kosu i pravljenjem frizura poput pletenica, dolazi do trajnog gubitka kose s vrha glave.

„Svi u svijetu nose perike. Nije mi to više važno. Radim što želim ili ono šta posao od mene zahtijeva“, naglasila je Naomi, prenosi Bazar.

Na pitanje novinara lista da li je obožavalac estetske hirurgije, Naomi je otkrila da „sve što želi da uradi za sebe, ona će i uraditi“.

„Ukoliko budem željela da se podvrgnem estetskoj operaciji, to ću i uraditi. Isto je kao kad želim da nadogradim vještačke trepavice – samo ću ih nadograditi i to je to. Ali, imam odlične gene“, dodala je manekneka.

Harper's Bazar

Foto: Reuters

Portal Analitika