Zabava

Impresivno: Zajedno 34 godine, a njihova tajna uspjeha je vrlo neobična

Sve što ima i što je postigao Kurt Rasel duguje svojoj životnoj partnerki, koleginici i glumici Goldi Houn. U ovom stavu i njegovim riječima leži tajna uspjeha ovog dvojca koji važi za jedan od najstabilnijih u Holivudu.
Impresivno: Zajedno 34 godine, a njihova tajna uspjeha je vrlo neobična
Portal AnalitikaIzvor

"Goldi, tebi dugujem svoj divan život. Ne postoji niko pored koga bih radije bio u ovom trenutku", rekao je Rasel na otkrivanju svoje i njene zvijezde na Bulevaru slavnih.

Ova rečenica bila je dovoljna da izmami suze svojoj pet godina starijoj partnerki sa kojom je 34 godine zajedno.

"Da smo se vjenčali odavno bismo bili razvedeni. Ja sam odlučila da ostanemo u vezi, Kurt je odlučio da bude sa mnom i mi volimo svoju odluku", rekla je Goldi.

Goldi iza sebe ima dva braka. Četiri godine je bila vjenčana sa grčkim plesačem Gusom Trikonisom i posle toga je bila u kratkom braku sa muzičarem Bilom Hudsonom sa kojim ima sina Olivera i ćerku Kejt.

Kurt se ženio samo jednom, sa Sison Habli sa kojom ima sina Olivera, a u vezi s Goldi dobio je sina Vajata.

Par se prvi put sreo na snimanju 1967. i glumica je kasnije priznala da je već tada osetila hemiju između nje i Kurta, ali smetala joj je razlika u godinama. Ipak, 15 godina kasnije na snimanju filma "Swing Shift" Kurt i Goldi više nisu mogli da odole jedno drugom i tako je započela jedna od najstrasnijih ljubavnih priča Holivuda.

 

 

Portal Analitika