Fudbal

Mbape rekao „da“ Realu!

Real Madrid je kao Galaktikosa za naredno ljeto izabrao Kilijana Mbapea, a nova zvijezda svjetskog fudbala je rekla „da“ šampionu Evrope i svijeta!
Mbape rekao „da“ Realu!
Portal AnalitikaIzvor

Jutrošnja Marka donosi ekskluzivnu informaciju da je mladi Francuz izabrao Real Madrid od svih ponuda koje ima, a cijela naslovna strana uticajnog sportskog dnevnika je posvećana ovom transferu koji bi trebalo da obilježi naredno ljeto.

Kao najtraženiji igrač na planeti u ovom trenutku, Mbape je mogao da bira klub, a izabrao je baš Madriđane.

Real Madrid je dugo vagao koje veliko pojačanje da dovede narednog ljeta kao poklon Florentina Pereza navijačima u izbornoj godini kada treba da mu se potvrdi još jedan predsjednički mandat. Pominjali su se najčešće Azara i Dibala, ali sjajne partije Iska i Asensija su uvjerile Madriđane da im nije potreban igrač na tim pozicijama i da treba da se okrenu dovođenju klasičnog golgetera. S obzirom da će Morata najvjerovatnije u Čelsi ili neki drugi klubm, kao i da se još ne zna šta će biti sa Benzemom, otvorilo se dovoljno prostora da Madriđani krenu u dovođenje neke gol-mašine. Od Mbpaea nije bilo atraktivnijeg imena i mladi Francuz je vrlo brzo nalegao na Realovu ponudu.

Gotovo je izvjesno da će se suma obeštećenja pisati sa devet cifara. Transfer neće biti manji od 100.000.000 eura, a sigurno je da će u dogovor biti uključeni i bonusi, što znači da su velike šanse da će ovo biti najskuplji transfer u istoriji fudbala i da će pasti Pogbin rekord.

Portal Analitika