CEDIS

CEDIS: Bez struje djelovi deset opština

Djelovi više opština biće sjutra po nekoliko sati bez struje zbog ugradnje novih elektronskih brojila i radova na mreži, najavili su iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.
CEDIS: Bez struje djelovi deset opština
Portal AnalitikaIzvor

Brojila će u Podgorici dobiti mještani Zlatice, Doljana, Mosorske i Pljevaljske ulice, Jadranske magistrale, Ulice Ivana Mažuranića, Dunavske i Ulice Titove Korenice. Objekti u kojima budu ugrađivana brojila struju neće imati od osam do 18 sati.

U Podgorici će zbog radova, od devet sati i 30 minuta do 13 sati bez struje ostati dio Bohinjske ulice. Od devet do 16 sati bez napajanja električnom energijom biće potrošači sa područja Lijeve rijeke, Brskuta, Veruše, Opasanice, Mokre i Kruševica.

U Danilovgradu će u istom terminu bez struje biti potrošači iz sela Kopilje, Ćelija piperska, Ruišta, Gostilje, Vukotica, Gornji crnci, Seoca i Radovče.

Na teritoriji Opštine Cetinje, od devet sati i 30 minuta do 16 sati bez struje će biti Očevići, Zaćir, Dubova, Ćeklin, Strugari, Markov do, Bokovo, Đinovići, Kosijeri, Dobrsko selo, Štitari, Orašani, Mikulići i Tomići.

U Nikšiću će od deset do 14 sati bez napajanja električnom energijom biti potrošači sa područja Orah.

Na području Ulcinja potrošači sela Reč neće imati struju od devet do 17 sati.

Na Žabljaku će, od devet do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostati potrošači sa područja sela Bukovica, Borovac, Vrtoč polje, Razvršje, Virak, Javorje, Pošćenski kraj i Smrčevo brdo.

U Beranama će bez struje od devet sati i 30 minuta do 15 sati ostati potrošači koji se napajuju sa mreže „Hareme 1“. Bez struje će, u istom terminu biti i potrošači koji se napajuju sa mreže „Kacuber“.

U Petnjici će potrošači koji se napajaju sa mreže Radmanci ostati bez struje od devet sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta.

U Pljevljima, od devet do 16 sati, bez napajanja električnom energijom biće potrošači sa područja Kakmuže i Kovačevići. Bez struje će u istom terminu ostati Odžak, Katun, Boščinovići, Vodoplav, Potpeć, Gornje Selo, Crnobori, Zekavice, Dubočica, Jasen, Lijeska, Podkrajci, Maoče, Mijakovići, Vilići, Alići, Kosenica, Krupice, Vaškovo, Premaćani, Bobovo, Glibaći, Đurđevića Tara, Lever Tara, Paćevina, Bitine

U Rožajama od devet sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji se napajaju iz trafostanice „Kurikuće“.

U slučaju loših vremenskih uslova, radovi će biti odgođeni.

Portal Analitika