Abiznis

Potrebna što tjesnija saradnja zakupaca i Morskog dobra

U petak je u Herceg Novom, na inicijativu zakupaca/ korisnika zone morskog dobra sa područja hercegnovske opstine, održan sastanak kome su prisustvovali ministar održivog razvoja i turizma Pavle Radulović i direktor Javnog preduzeća za upravljanjemorskim dobrom, Predrag Jelušić.
 Potrebna što tjesnija saradnja zakupaca i Morskog dobra
Portal AnalitikaIzvor

Cilj sastanka je bio ostvarivanje što tjesnije saradnje između Javnog preduzeća i zakupaca, sve u cilju sto kvalitetnije pripreme i nesmetanog odvijanja predstojece ljetnje turisticke sezone.

Takođe, konstatovano je da je sva otvorena pitanja iz prethodnog perioda neophodno što efikasnije rješavati u neposrednoj komunikaciji sa Javnim preduzećem, kao i kandidovati nove razvojne projekte s ciljem što kvalitetnije valorizacije najvrijednijeg resursa u turističke svrhe.

Navedeno je i da se u hercegnovskoj opstini valorizuju značajne turističke investicije koje će doprinijeti podizanju turističkog standarda i povećanju turističkog prometa.

Direktor Jelusić informisao je korisnike o aktivnostima koje Javno preduzeće sprovodi u pripremi sezone, kao i u dijelu dugoročnih investicijaja u ovoj opštini.

Korisnici morskog dobra su ovom prilikom izrazili potrebu da se u narednom periodu dodatno organizuju, kako bi na sistematičan način predstavljali svoje zahtjeve prema Javnom preduzeću.

Portal Analitika