Politika

SD: Rast podrške potvrđujemo samostalnim nastupom u HN

Socijaldemokrate su 29. aprila održale sjednicu Predsjedništva u Herceg Novom, na kojoj su analizirane aktivnosti iz prethodnog perioda i razmatrana aktuelna politička situacija, sa posebnim osvrtom na lokalne izbore u ovom gradu, saopštili su iz ove stranke.
SD: Rast podrške potvrđujemo samostalnim nastupom u HN
Portal AnalitikaIzvor

Prema njihovim riječima, konstatovano je da se opredjeljenje za samostalni nastup, kao i na svim prethodnim izborima, pokazalo kao dobra odluka, koja će doprinijeti evidentnom trendu rasta podrške koju Socijaldemokrate bilježe u cijeloj Crnoj Gori.

- Istaknuto je uvjerenje da će se taj trend potvrditi i u Herceg Novom, gdje će SD nakon izbora biti garant stabilnosti buduće lokalne vlasti. Takođe, izraženo je zadovoljstvo informacijama sa terena, budući da je sad već očigledno da građani Herceg Novog odlično reaguju na ponudu Socijaldemokrata i na ljude koji je svojim ličnim i profesionalnim integritetom prezentuju. Predsjedništvo je pozdravilo i odluku o potvrđivanju Sjevernoatlantskog ugovora, kao još jedan korak bliže ostvarenju jednog od najznačajnijih programskih ciljeva Socijaldemokrata - članstva u NATO alijansi. Odluka Parlamenta, kako je jednoglasno istaknuto na Predsjedništvu SD, predstavlja istorijski momenat za našu zemlju i svrstava nas u red najrazvijenijih zemalja, garantujući nam dugoročni mir, stabilnost i prosperitet - stoji u saopštenju Socijaldemokrata.

Portal Analitika