Fudbal

TPCFL: Grbalj slavio pod Goricom, Sutjska bolja od Mladosti!

Vodeća Budućnost doživjela je poraz, dok je derbi 28. kola Telekom Prve crnogorske lige, u podgoričkom naselju Stari aerodrom, pripao fudbalerima Sutjeske.
TPCFL: Grbalj slavio pod Goricom, Sutjska bolja od Mladosti!
Portal AnalitikaIzvor

Budućnost je pred svojim navijačima izgubila od Grblja 2:0 i doživjela drugi uzastopni poraz. Ekipa iz Radanovića do desetog trijumfa ove sezonne došla je golovima Dragana Grivića u 34. i Srđana Ajkovića u 68.minutu.

Sutjeska je u gostima slavila protiv Mladosti 3:1, a do 12. trijufa vodili su je Bojan Božović u 25. i 53. i Igor Ivanović u 59. minutu. Jedini pogodak za Mladost postigao je Zoran Petrović u 14. minutu.

Zeta je u Golubovcima pobjedila Dečić, golovima Aldina Adžovića u 3, Nikole Krstovića u 25. i Danila Pešukića u 86. minutu.

Bez pobjednika završen je duel Bokelja i Rudara, koji su u Kotoru igrali 0:0, dok je Lovćen na Cetinju savladao Petrovac 6:0 i devetim trijumfom ostao u trci za opstanak. Do pobjede došao je golovima Srđana Lopičića u 13, Baća NIkolića u 18, Marka Đurovića u 35. i 90, Hulijana Montenegra u 47. i Ilije Martinovića u 63. minutu.

Važnu pobjedu u borbi za opstanak ostvarila je i Iskra, koja je u Bijelom Polju savladala Jedinstvo 2:0. Do pobjede, 11. ove sezone, došla je golovima Armina Bošnjaka u 14. i Rodoljuba Paunovića u 62. minutu.

Budućnost je, nakon 28. kola, prva na tabeli sa 51 bodom. Mladost je druga sa 47, dok su po 45 bodova osvojili Dečić, Sutjeska i Zeta.

Portal Analitika