Društvo

Radulović: Bio sam u policiji da bih prijavio one koji me maltretiraju

Već deset godina imam stan u Budvi, u zgradi isped koje su Jovan i Goran Vuksanović nelegalno napravili kafanu. Vraćao sam se iz prodavnice kada je jedan od njih počeo prvo da mi dobacuje, a onda mi obojica rekli sve najgadnije psovke. Zato sam bio u policiji - kako bih ih prijavio i tražio zaštitu, kazao je za Poral Analitika funkcioner Demokratskog fronta dr Branko Radulović.
Radulović: Bio sam u policiji da bih prijavio one koji me maltretiraju
Portal AnalitikaIzvor

On je reagovao na današnje pisanje Vijesti, u kome se navodi kako je Radulović, u stvari, jutros njima prijetio ispred zgrade u budvanskom naselju Rozino prijetio, te da je izvadio nož.

- Kafana Vuksanovića napravljena je kao privremeni objekat sa falsifikovanim dokumentima ispod mog balkona. Pisao sam svim predsjednicima opština i ministru da se ona ukloni, a neki stanari zgrade su već prodali stanove zbog toga. Taj objekat ne može da stoji ispod naših balkona, jer je uzurpirao naš život, uzeo garaže, sve divlje postavio i više ovdje ne možemo da živimo, ni ja ni moja porodica - dodao je on.

Dalje je ispričao kako je jutros, čekajući porodicu, otišao u prodavnicu kako bi obavio kupovinu.

- Kad sam izašao iz prodavnice, jedan od braće koji su vlasnici lokala počeo je da me provocira i dobacuje. Samo sam ga opomenu da to ne radi, a on je s bratom sve kazao najgadnije psovke i sve uradio da ja reagujem. Onda sam uzeo cijelu dokumentaciju i pošao u policiju, tražio da me zaštite. Znači, niko me nije zvao, ni privodio, jer nisam mogao to više da istrpim. Morao samo to zbog porodice. Izvešću ovo do kraja kroz pravosudne organe i kroz prijavu opštini Budva. A za ono što su Vijesti napisale, moraće da odgovaraju. Ovog puta podnijeću krivčnu prijavu jer se od toga ne mogu drugačije odbraniti nego na sudu. Za ovakve stvari koje pišu za mene i za moju porodicu, dobiće krivičnu prijavu - najavio je Radulović.

Portal Analitika