Abiznis

Zoran Vukčević posjetio preduzeće "Knjaz"

Direktor IRF-a, dr Zoran Vukčević je sa svojim saradnicima obišao podgoričko preduzeće "Knjaz". Preduzeće je osnovano prije 20 godina i zapošljava 50 ljudi, bavi se fizičkim i digitalnim arhiviranjem dokumentacije.
Zoran Vukčević posjetio preduzeće "Knjaz"
Portal AnalitikaIzvor

"Preduzeće Knjaz je dobar primjer da se u Crnoj Gori primjenom savremenih informacionih tehnologija može razviti dobar biznis. To je firma koja je dugotrajno i mukotrpno razvijala svoj uspješan biznis i od čuvanja arhiva u fizičkom smislu imamo i čuvanje arhiva elektronskim putem. To će olaksati poslovanje svim preduzećima, institucijama , na način da će imati značajno veće uštede, a digitalizacijom arhivske građe nudi se mogućnost da se veoma brzo pretražuje sve ono što je potrebno." - saopštio je Vukčević.

On je istakao da "Knjaz"  primjenjuje sve savremene standarde na evropskom nivou.

Vlasnik preduzeća "Knjaz" Slobodan Knežević kazao je da sa IRF-om sarađuju odlično i da su sredstva u iznosu od 550.000 eura koja su od ove institucije dobili prošle godine, po izuzetnim uslovima, uložili u izgradnju i opremanje "data" centra i organizovanje biznis veb arhiva koji će organizovati prvi u Crnoj Gori po svim pravilima po kojima se u svijetu radi. Knežević je istakao da očekuju značajan iskorak na tržištu jer će pružiti najkvalitetniju uslugu na tržištu iz ove ICT djelatnosti.

Portal Analitika