Fudbal

VIDEO: Spektakl u Bejrutu - legende Reala vs legende Barse!

Prošlog vikenda imali smo prilike da gledamo jedan od najboljih El Klasika u posljednjoj deceniji, ako ne i duže, a sinoć su legende Reala i Barselona bile na sličnom nivou!
VIDEO: Spektakl u Bejrutu - legende Reala vs legende Barse!
Portal AnalitikaIzvor

Neki od najvećih fudbalera ova dva kluba sastali su se u veteranskom Klasiku u Bejrutu i oduševili ne samo Libance, već i dobar dio svijeta, odnosno sve one navijače u zemljama gdje je ovaj prenos emitovan. 

Barselona je, zanimljivo, slavila baš sa 3:2, koliko je bilo i u pravom meču prošlog vikenda, a utakmicu je bez svake sumnje obilježio Brazilac Ronaldinjo, kome višak kilograma uopšte nije smetao da održi još jednu fudbalsku lekciju velikim rivalima iz Madrida. Čuveni as postigao je het-trik u asistencijama od kojih se ne zna koja je ljepša. 

Ronaldinjo je prije kraj meča zamijenjen, a da mirno napusti stadion, odnosno da ne upadne među stotine navijača i novinara koji su po svaku cijenu željeli da ga dodirnu ili da uzmu izjavu, pobrinula se vojska.

Uotstalom riječi su uvdje suvišne, uživajte:

BARSELONA LEGENDE - REAL MADRID LEGENDE 3:2 (2:1)

Strijelci: 1:0 - Žili 8. minut, 1:1 Fernando 28. minut, 2:1 - Simao 38. minut, 3:1 - Žili 61. minut, 3:2 - Havi Gerero 78. minut

Barselona: Angoj, Zambrota, Abidal, Nadal, Goiko - Edmilson, Davids, Mendijeta, Simao - Ronaldinjo, Žili. Igrali su još: Guzman, Koko, Popesku, Garsija, Salinas, Huan Karlos.

Real Madrid: Kontreras - Amaviska, Fernando Sans, Pavon, Žulio Cezar - Fernando, Karembe, De la Red, Savio - Morinetes, Anelka. Igrali su još: Cezar, Tote, Havi Gerero, Ivan Perez, Rivera, Velasko, Hulio Ljorente.

Mozzartsport.com

Portal Analitika