Politika

URA SD-u: Od svih ekoloških katastrofa, vi ste najveća

Dosljednost Socijaldemokrata (SD), među građanima poznatijih kao Ivanova korita, ogleda se isključivo u dosljednom parazitiranju na državnom budžetu i zloupotrebljavanju državnih resursa u partijske svrhe. Istina je da, sa svojim voljenim DPS-om, nisu ništa ispunili - ali su zato sve ispraznili, saopštio je predsjednik novskog odbora Građanskog pokreta URA Nikola Radman.
URA SD-u: Od svih ekoloških katastrofa, vi ste najveća
Portal AnalitikaIzvor

“Vjerovali smo da je izborom Darka Pajovića za predsjednika, Skupština Crne Gore dotakla najdublje dno. Međutim, izborom i djelovanjem Ivana Brajovića (SD), pojam takvog dna je u potpunosti obesmišljen”, naveo je Radman.

U pokretu URA su naveli da NATO predstavlja “samo sredstvo, za ostvarenje konačnog cilja”, kao i da se koalicioni partneri SD-DPS “demokratiji i vladavini prava, koja neminovno dolazi, raduju koliko i kriminalac jakoj policiji”.

„Oni koji su se, sa pozicija vlasti, gordo uzvisili iznad građana i decenijama podsmijavali zakonima Crne Gore, padali su jako nisko. Zbog toga smatramo da je u duhu višepartizma, ali i pravne države, da jednopartijskom sastavu Kazneno-popravnog doma u Spužu delegirate pojedine svoje funkcionere, kako bi imali kvorum za održavanje koalicionih sastanaka. Baš kao i u hotelu „Ramada“, sve troškove boravka - pokriva Vam država“, poručio je Radman.

Portal Analitika