Košarka

Mitrović napada trofej Lige šampiona

Istorijsko putovanje novog Fibinog takmičenja se bliži kraju, na redu je ono najvažnije i ono što svi čekaju danas se igraju polufinala fajnal-fora Lige šampiona.
Mitrović napada trofej Lige šampiona
Portal AnalitikaIzvor

A, jedini crnogorski predstavnik će biti Zvezdan Mitrović koji će sa svojim Monakom protiv Banvita (18.00h) juriti još jedan istorijski uspjeh za francuski klub. Crnogorski stručnjak je već dva puta osvojio Lider kup, a sada juri evropski trofej…

“Ovo je kruna sezone. Kada smo krenuli naši ciljevi nijesu bili ovako veliki, ali kako je vrijeme prolazilo igrali smo dobro, apetiti su porasli. Nemamo pritisak, želimo da odigramo što bolje”, rekao je Mitrović i osvrnuo se na protivnika.

“Pokazali su da imaju veliki kvalitet, igraju dobru košarku, a rezultati to potvrđuju. Međutim, favorita u ovakvim mečevima nema”.

Četa koju vodi Sašo Filipovski je već jednom savladala Monako u grupi…

“Svi smo zaslužili da budemo ovdje. Bio je ovo težak i dug put, vjerujem da će svi dati sve od sebe. Ovo je veliki izazov za nas, poštujemo se i poznajemo vrlo dobro. Vjerujemo, želimo da se takmičimo”, rekao je Filipovski.

U drugom polufinalnom meču se sastaju Tenerife (rival Mornara u grupnoj fazi) i Venecija.

Dnevne novine

Portal Analitika