Ostalo

Bravera i COK produžili saradnju: Nastavak uspješne priče

Komapnija Bravera, koja posluje u sistemu Sport vižn /vision/ i Crnogorski olimpijski komitet (COK) produžili su saradnju do Olimpijskih igara u Tokiju.
Bravera i COK produžili saradnju: Nastavak uspješne priče
Portal AnalitikaIzvor

Ugovor o tehničkom sponzorstvu potpisali su predsjednik COK, Dušan Simonović i izvršni direktor Bravere, Vladimir Veličković. Biće to nastavak saradnje započete 20. maja 2015. godine.

Simonović je kazao da je zahvalan kompaniji Bravera, navodeći da će COK to biti “vjetar u leđa” na početku novog olimpijskog ciklusa. 

“Zahvalni smo braći Veličković personalno, ali i njihovoj kompaniji, prijateljski naklonjenoj sportu i COK, njihovim prijateljima iz Sport vižna. Njihov pozitivan i prijateljski odnos prema crnogorskom sportu urodio je plodom već nekoliko godina i produžetak saradnje nastavak je uspješne priče”, kazao je Simonović na konferenciji za novinara. 

On je kazao da je Bravera pomogla COK kada je bilo teško i da to čini i sada.

“U periodu koji je pred nama mi ćemo zaključno sa Igrama u Tokiju dobiti između 250 i 300 hiljada EUR pomoći. To je preko 16 hiljada jedinica sportske opreme. Hvala kompaniji Bravera i braći Veličković na poklonu crnogorskom sportu. To nas čini srećnim i ponosnim, ujedno to nas rasterećuje značajnih obaveza”, kazao je Simonović. 

potpisivanje270417

Izvršni direktor Bravere Vladimir Veličković kazao je da je ponosan što mogu biti sponzor COK i da je ovaj dan praznik za sve zaposlene u kompaniji i njegovu porodicu. 

“Zato i kažem da smo ponosni sponzori COK. U naredne četiri godine naša kompanija se obavezuje da isporuči opremu po specifikaciji koja je sastavni dio ugovora. Svu opremu koju isporučimo pratiće račun, a na svu opremu biće plaćena carina i porez. COK se ne obavezuje kupoviom dodatne opreme niti bilo čime što bi dalo reciprotitet ili vraćanja dijela uloženog”, kazao je Veličković. 

On je naglasio da je ugovor sa COK iskaz ljubavi i poštovanja. 

“Ljubavi prema Crnoj Gori, a poštovanja prema predsjedniku COK Dušanu Simonoviću. Ponosni smo što ugovorom podržavamo COK i što je na njegovom čelu Simonović”, kazao je Veličković. 

On je sportistima poželio da im oprema njegove kompanije bude srećna i da ostvare najbolje rezultate.

“Do sada smo uspjeli da obezbijedimo da naši sportisti nose opremu jednog od najvećih proizvođača sportske opreme u Evropi, kompanije Loto. Sa tom opremom završavamo nastup na Igrama malih zemalja. Uložićemmo sve napore da crnogorska reprezentacija u narednom periodu nosi opremu jednog od najvećih svjetskih proizvođača”, kazao je Velićković.

Portal Analitika