Finansije

Dan posvećen investitorima: Petar Porobić u Porto Novom

Nosilac liste DPS Herceg Novi Petar Porobić nastavlja razgovore sa građanima i obilazak najvažnijih institucija i investitora kako bi prezentovao Izborni program. Tokom posjete Porto Novom, razgovarano je prije svega o mogućnostima zapošljavanja, ali i razvojnim šansama koje se stvaraju završetkom ovog kapitalnog projekta.
Dan posvećen investitorima: Petar Porobić u Porto Novom
Portal AnalitikaIzvor

"Završetkom projekta Porto Novi stavraju se šanse za zapošljavanje preko hiljadu ljudi. To je više od polovine trenutno nezaposlenih u Herceg Novom. Spremili smo programe kojima ćemo omogućiti mladim ljudima da se prilagode zahtjevima i standardima koje nameće ovako grandiozan projkat. Nakon naše pobjede na predstojećim izborima krećemo u realizaciju upravo takvih programa i ja čvrsto vjerujem da imamo šansu da u kratkom roku podignemo turističku privredu Herceg Novog. Ovakvi investitori predstavljaju veliku šansu za naš prelijepi grad" kazao je Porobić nakon obilaska gradilišta.

"Fasciniran sam svime što sam čuo i vidio. Nevjerovatno je koliko građani Herceg Novog malo znaju o ovom projektu i njegovim potencijalima. Zato pozivam sve dobronamjerne građane da pogledaju dobre primjere koje imamo u našem gradu, da našu energiju usmjerimo na dobro i na naše razvojen potencijale. To je naša šansa" zaključio je Petar Porobić.

I ova aktivnost predstavlja uvod u izbornu pobjedu, za koju vjerujemo da predstavlja samo početak obnove Herceg Novog.

Portal Analitika