Sci/Tech

Dostupna unaprijeđena verzija aplikacije Telekom ME

Unaprijeđena verzija mobilne aplikacije Telekom ME dostupna je za preuzimanje i omogućava još jednostavnije korišćenje svih Telekom servisa na jednom mjestu. Aplikacija uključuje novu onlajn prodavnicu u kojoj se mogu kupiti mobilni uređaji iz Telekom ponude, uz dodatni popust od 5% u odnosu na standardne cijene, kao i besplatnu dostavu, saopšteno je Portalu Analitika iz CG Telekoma.
Dostupna unaprijeđena verzija aplikacije Telekom ME
Portal AnalitikaIzvor

Telekom ME omogućava onlajn plaćanje računa, a ukoliko korisnik izmiruje obaveze blagovremeno, sakuplja poene koje može zamijeniti za nagrade. Aplikacija pruža mogućnost lakšeg pregleda i upravljanja svim Telekom servisima, pa na primjer, korisnici na jednostavan način mogu sami aktivirati i deaktivirati dodatne opcije i promijeniti tarifni plan, dopuniti pripejd račun, promijeniti lozinku za mail, WiFi i slično.

Uz to, Telekom ME omogućava provjeru potrošnje u realnom vremenu, prikazuje preostale resurse u paketu (minute, SMS-ove, gigabajte itd) kao i detaljnu potrošnju za sve dodatne brojeve (mobilne – postpejd i pripejd,  fiksne brojeve), kao i TV i internet.

Zahvaljujući atraktivnom dizajnu i brojnim funkcionalnostima, aplikacija je intuitivna i jednostavna za korišćenje, omogućava uštedu vremena i bolje korisničko iskustvo. O njenoj popularnosti najbolje govori činjenica da je do sada preuzeta oko 53 hiljade puta. 

Aplikacija je dostupna i korisnicima drugih mobilnih mreža, kako bi mogli brzo i jednostavno  upravljati servisima fiksne telefonije, TV i interneta. Kroz aplikaciju je moguć i direktni kontakt sa operaterom kroz opciju Live chat, a moguće je pozvati korisničku službu ili zakazati poziv u određeno vrijeme.

Aplikacija je dostupna za Andorid i iOS uređaje i besplatna je za preuzimanje.

Detaljnije o aplikaciji na https://telekom.me/mobilna-aplikacija

Portal Analitika