Fudbal

Junajted bez najskupljeg pojačanja u derbiju!

Ne samo da će Mančester Junajted igrati bez naboljeg igrača, već neće moći da računa ni na usluge najskuplje pojačanje u gradskom derbiju protiv Sitija.
Junajted bez najskupljeg pojačanja u derbiju!
Portal AnalitikaIzvor

Najskuplji fudbaler u istoriji fudbala Pol Pogba neće moći da se stavi na raspolaganje Žozeu Murinju za okršaj sa gradskim rivalom sjutra uveče. To je potvrdio i Murinjo u izjavi za ostrvske medije. Pogba ima povredu zadnje lože od koje nije stigao da se oporavi za duel sa Građanima. Podsjetimo, Junajted do kraja sezone neće moći da računa ni na povrijeđenog Zlatana Ibrahimovića. Odsustvuju i Kris Smoling, Huan Mata, Fil Džons i Markos Roho.

Dobra vijest za Crvene đavole je da se oporavio Antonio Valensija. Spreman je i Ander Erera koji je takođe imao problema sa povredom.

Gradski derbi dolazi u odlućujućem trenutku za oba tima s obzirom da su direktni rivali za plasman u Ligu šampiona. Siti je trenutno četvrti na tabeli sa bodom više od Junajteda. Doduše, oba tima mogu da preuzmu pozicije koje vode u Ligu šampiona s obzirom da trećeplasirani Liverpul ima dva boda više od Junajteda, ali i dva meča više od mančesterskih klubova.

Portal Analitika