Društvo

Uprava za nekretnine: Podrška tužilaštvu

Povodom lišenja slobode jednog broja lica, medju kojima su predmet obrade i pojedini službenici Uprave za nekretnine Crne Gore, zbog sumnje u izvršenje krivičnih djela, obavještavamo javnost da Uprava za nekretnine CG podrzava aktivnosti crnogorskog tužilaštva i drugih državnih organa na otkrivanju, rasvjetljavanju i dokazivanju svih inkriminacija u nastojanju da se obezbijedi ispravnost i zakonitost u radu i tako očuva povjerenje u pravni poredak, navodi se u saopštenju Uprave za nekretnine.
Uprava za nekretnine: Podrška tužilaštvu
Portal AnalitikaIzvor

“U tom cilju ćemo kao i u buduće pružiti svu neophodnu podršku nadležnim organima. Uprava za nekretnine Crne Gore efikasno, profesionalno i zakonito obavlja poslove iz svoje nadležnosti. Ističemo da bilo koji pojedinačni slučaj ne može dovesti u pitanje nesporni kredibilitet ove institucije.

Naglašavamo da je u ovom kao i u svim drugim sličnim slučajevima neophodno ispoštovati pretpostavku nevinosti, odnosno da se svako smatra nevinim dok i ako se njegova krivica za krivično djelo ne utvrdi pravosnažnom odlukom suda”, ističe se u saopštenju Uprave za nekretnine.  

Portal Analitika