Politika

Milić odgovara DPS-u: Iz SNP-a su odlazili, ali nikad u Spuž

''Ne pada mi na pamet da se spuštam na nivo DPS-a i odgovaram na njihovo primitivno i prizemno saopštenje u kojem sam im i ovog puta meta. Koliko je saopštenje DPS-a jadno i bijedno najbolje pokazuje činjenica da niko nije htio da stane imenom i prezimenom iza njega. To dovoljno govori o svemu''-navodi se u reagovanju lidera SNP-a Srđana Milića na današnje saopštenje DPS.
Milić odgovara DPS-u: Iz SNP-a su odlazili, ali nikad u Spuž
Portal AnalitikaIzvor

SNP je, kako kaže, uvijek samo ukazivao na istorijske činjenice.

''Nepobitna je činjenica da je Petrovdanska skupština 1941.predstavljala brukanje Crne Gore. Tada je neki nelegitimni parlament donio neku odluku koja je bila sušta suprotnost onome što je bila volje većine tadašnjeg stanovništva Crne Gore. Ta odluka je ostala upamćena kao jedna od najvećih tamnih mrlja na obrazu Crne Gore''-navodi Milić i dodaje da se ponovo zloupotrebljava slobodarsko Cetinje.

''I u režiji DPS-a i njegovih satelita neki drugi nelegitimni parlament donosi neku odluku o ulasku u NATO koja, takođe, nije proizvod slobodne volje većine građana, čime se ponovo bruka Crna Gora''-smatra Milić.

S druge strane, Milić smatra da niko u Crnoj Gori nema pravo na moralnu superiornost, a najmanje, kako kaže, organizovana kriminalna grupa kako je Tužilaštvo definisalo DPS.

''Iz SNP-a su odlazili, ali nikada u Spuž i nikada kao svjedoci saradnici. Interesantno mi je da DPS zna da će biti još odlazaka. Ono što je za mene bitno - čast i bruka žive dovijeka. Ja se nemam čega stidjeti, a vi se gospodo iz DPS-a makar potpišite''-zaključio je Milić.

 

Portal Analitika