Košarka

Oficijalni spot sa Trophy tour EuroBasketa u Podgorici

Promocija trofeja EuroBasketa, koji će u septembru ove godine biti održan u Turskoj, Izraelu, Rumuniji i Finskoj održana je u petak u Podgorici i to na mostu ''Milenijum'' i u Univerzitetskom sportsko-kulturnom centru.
Oficijalni spot sa Trophy tour EuroBasketa u Podgorici
Portal AnalitikaIzvor

Trofej će u sklopu turneje u organizaciji evropskog ogranka Svjetske košarkaške federacija (FIBA) biti prezentovan u svim državama koje će u septembru učestovovati na smotri najboljih evropskih selekcija, a Crna Gora je treća na spisku zemalja u kojoj su navijači i cjelokupna košarkaška javnost imali priliku da vide trofej i da ovjekovječe taj trenutak.

Događaju su prisustvovali selektor Bogdan Tanjević, reprezentativci iz redova Budućnost Volija Suad Šehović, Sead Šehović, Petar Popović, Aleksa Ilić i Vasilije Baćović, te buduće nade crnogorske košarke.

U sklopu događaja, FIBA Evropa je budućim nadama uručila 100 lopti, kao i drugi promotivni materijal za EuroBasket 2017.

Kompletnu manifestaciju ispratile su kamere Mnesport web TV, a u njihovoj produkciji je i urađen oficijalni spot Trophy Tour-a za Košarkaški savez Crne Gore i FIBA.

Portal Analitika