Crna hronika

UP: Protiv nastavnika podnijeta krivična prijava

Službenici Uprave policije MUP-a – Odeljenja bezbjednosti Šavnik su juče, odmah po prijavljenom događaju, preduzeli sve mjere i radnje na utvrđivanju činjenica vezanih za prijavu da je jedan od nastavnika JZU „Obrazovni centar“ u Šavniku udario maloljetnu učenicu, saopšteno je Portalu Analitika iz Uprave policije.
UP: Protiv nastavnika podnijeta krivična prijava
Portal AnalitikaIzvor

Naime, 24.04.2017, službenicima OB Šavnik podnijeta je prijava od strane roditelja sedmogodišnje djevojčice protiv nastavnika M.Ć, u kojoj se navodi da je nastavnik njihovu ćerku udario na času, pred drugim učenicima.

Službenici OB Šavnik su odmah preduzeli sve mjere i radnje na utvrđivanju činjenica iz ovog događaja. Uzete su izjave u zakonskoj proceduri od djevojčice i ostalih učenika, od nastavnika M.Ć, kao i  njegovih kolega i osoblja škole.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima, koji se izjasnio da se u radnjama M.Ć stiču bitni elementi krivičnog djela zlostavljanje, te je na osnovu njegovog izjašnjenja protiv M.Ć. podnijeta krivična prijava u redovnom postupku, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo. 

Portal Analitika