Fudbal

VIDEO: Navijači strijepe: Ibrahimoviću povreda okončala karijeru!?

Šok za Mančester Junajted, ali i cijeli fudbalski svijet. Zlatan Ibrahimović, najbolji strijelac i igrač Mančester Junajteda, po svemu sudeći teško je povrijedio koljeno desne noge prilikom pada u borbi za loptu na revanš utakmici četvrtfinala Evropske lige sa Anderlehtom.
VIDEO: Navijači strijepe: Ibrahimoviću povreda okončala karijeru!?
Portal AnalitikaIzvor

Junajted je nakon produžetaka slavio 2:1 i izborio polufinale, ali čini se da je do kraja sezone ostao bez glavnog čovjeka, strijelca 28 golova ove sezone. Štaviše, s obzirom na to da je Ibrahimović veteran koji je napunio 35 godina, vjerovatno mu je okončana i karijera, za koju se još nije znalo gdje će je nastaviti.

Ugovor sa Junajtedom ističe mu za dva mjeseca i još ga nije obnovio, a pojavile su se priče i o odlasku u Ameriku. Naravno, sve te špekulacije sada više nemaju smisla. Povreda dolazi u najgorem trenutku za Junajted i Ibru jer klub u engleskom prvenstvu čeka još sedam utakmica borbe za treće ili četvrto mjesto koje garantuju Ligu šampiona ili kvalifikacije za LŠ na ljeto, kao i polufinale Evropske lige. 

Žoze Murinjo nakon utakmice nije pokušavao da glumi da će sve biti u redu:

"Prognoze su prilično negativne, kao i moj osjećaj. Želio bih pričekati kako bih dao prvu ocjenu, ali ovo nikako ne izgleda dobro. Volio bih da budem optimista, ali nisam..."

Portal Analitika