Politika

DF: Antirezimske glasove koncentrisati ka DF-u

Tokom dugogodišnje vlasti DPS-a i Mila Đukanovića, Crna Gora, Boka i Herceg Novi su doživjeli uništenje i poniženje, navodi Demokratski front u saopštenju.
DF: Antirezimske glasove koncentrisati ka DF-u
Portal AnalitikaIzvor

„Herceg Novi je bio jedna od najvećih žrtava te  kriminalne organizacije, i njihov glavni punkt za šverc droge, cigara i nafte, čega su svjedoci naši građani“, navodi se u saopštenju DF-a.

Dodaje se da su hoteli privatizovani i oteti na isti način kao što je to urađeno sa ,,Primorkom'' Bar, ali, da  „iskompromitovani SDT ne preduzima ništa po pitanju pljačkaša, novih vlasnika, vlade i bivšeg premijera koji stoji iza ove kriminalne aktivnosti zbog koje su građani naše opštine ostali bez posla i trpe ogromnu štetu.“

„Zato, svi oni koji žele dobro Herceg Novom i koji hoće promjene, treba da idu na sigurno i daju svoj glas DF-u, jer se na protestima pokazalo da je samo to siguran glas protiv DPS-a“, dodaje se u saopštenju.

DF dodaje da je u našoj ne tako davnoj prošlosti, na primjeru Pozitivne CG i nekih ovdašnjih novoosnovanih stranaka, dokazalo se da je mnoge zaboljela glava zbog toga što su mislili da su svoj glas dali opoziciji, a onda dočekali da je taj njihov glas zloupotrijebljen tako što je podržan Milo Đukanović i njegova politika.

„Od vremena narandžastih kravata Darka Pajovića, pa do ovih izbora, mnogo se iskustva steklo i dobra je prilika da se svi antirežimski glasovi koncentrišu ka DF-u, koji ima plan za sve. Jedino je DF na meti režima. I u ovom trenutku, jedina dva politička zatvorenika su iz DF-a, ali nas niko ne može zaplašiti, i nastavljamo našu odlučnu borbu za oslobođenje Herceg Novog, Boke i Crne Gore“, navodi se u saopštenju.

 

Portal Analitika