Politika

Milić: Trenutna Vlada povećava broj problema

Trenutna Vlada Crne Gore samo je  povećala broj problema, dodatno pogoršala životni standard većine građana i učinila našu zemlju nestabilnom, ocijenio je predsjednik Socijalističke narodne partije Srđan Milić tokom sastanka sa odlazećim ambasadorom Austrije, Johanom Frolihom.
Milić: Trenutna Vlada povećava broj problema
Portal AnalitikaIzvor

„Svaki dan opstanka aktuelne vlasti na toj poziciji samo gura Crnu Goru u dublji ponor. Crna Gora ne mora da bude u strahu, ponižena i ekonomski obespravljena i zato nam je potrebna hitna promjena sistema vladanja, jer tu leži osnovni problem naše države“, istakao je Milić.

Milić se osvrnuo i na trenutnu situaciju oko ulaska u NATO i pitanje organizovanja referenduma.

Kazao je da  namjeru DPS-a i njima bliskih političkih subjekata da, izbjegavajući provjeru narodne volje na referendumu, u nelegitimnom parlamentu hitno donesu odluku o ulasku u NATO doživljava kao jedini spas za nesposobne i korumpirane političare, koji tim činom pokušavaju oprati svoje, nepočinstvima, bogate biografije.

Govoreći o izborima u Herceg Novom, predsjednik SNP- a je naglasio da je nesporno da će biti formirana nova vlast, koja će donijeti promjene na bolje.

Sagovornici su istakli zadovoljstvo sadržajnim i intezivnim bilateralnim odnosima Crne Gore i Austrije, posebno imajući u vidu da je Austrija jedan od najvećih investitora, sa velikim brojem austrijskih firmi u našoj zemlji, u bankarskom, osiguravajućem sektoru, kao i u građevinarstvu.

Predsjednik Milić je na kraju sastanka poželio Frelihu sreću, zdravlje i uspjeh u daljem životu i radu.

Sastanku je prisustvovala i potpredsjednica SNP-a Danijela Pavićević.

Portal Analitika