Politika

DF: Sloboda će zasijati Herceg Novim

Demokratski front je u Bijeloj održao radni sastanak odborničkih kandidata na kome su se upoznali sa problemima lokalnog stanovništva, u cilju temeljnijeg pristupanja rješavanju istih, saopšteno je iz DF-a.
DF: Sloboda će zasijati Herceg Novim
Portal AnalitikaIzvor

Uključujući Baošiće i Kamenare, ovaj tradicionalno opozicioni bastion  je i na prethodnim parlamentarnim izborima dokazao dosljednost borbi za slobodu prepoznajući i podržavajući DF kao vodeću opozicionu snagu, dodaje se u saopštenju DF-a.  

- Sudeći po prisutnosti i raspoloženju članova i simpatizera opravdano očekujemo da ćemo ponoviti rezultat na predstojećim lokalnim izborima.  Sloboda će zasijati Herceg Novim, a slijediće  je prosperitet iznjedren napornim radom koji je neophodan, pogotovo nakon vladavine naših,  sada vec sigurno prethodnika - navode iz DF-a.

Oni su pozvali građane Herceg Novog da u što većem broju dodju u subotu 22. aprila u dvoranu "Park", kako kažu, "zbog sebe, zbog Herceg Novog koji će da radi".

- Mi smo sidro koje će zaustaviti nepotizam i korupciju, ali i jedro neophodno našem gradu da krene u plovidbu putem prosperiteta - zaključuju iz DF-a.

Portal Analitika