Politika

DPS Herceg Novi: DF i SNP demantuju njihovi rezultati

Razumije javnost u Herceg Novom potrebu DF-a i SNP-a da se hrabre pred još jedan izborni poraz, konstatuju iz Demokratske partije socijalista. Odlično znaju i prepoznaju Novljani njihove "kapacitete". Nikli su ispod istog šinjela, i u manje-više istom sastavu sistematski uništavali naš prelijep grad i njegove resurse tokom petnaestogodišnje vladavine ovim gradom, navode iz novskog Odbora DPS-a.
DPS Herceg Novi: DF i SNP demantuju njihovi rezultati
Portal AnalitikaIzvor

"Izgleda da ih je udaljenost od lokalnih funkcija i debakl za debaklom na državnoj političkoj sceni dovela do očaja, pa ne znaju u kom pravcu da usmjere kampanju. Uzalud napadaju DPS, jer ih najbolje demantuju rezultati njihove "vladavine" u Herceg Novom. Vide ih građani na svakom koraku", poručuje odbornički kandidat DPS-a Branko Crnogorčević.

Ocjenjuju da jadno i patetično zvuči njihova prozivka bilo koga, a posebno prozivka DPS.

"Lideri DF-a nalaze se na optužnici za pokušaj terorizma, a drugog nazivaju kriminalcima i bandom. Odavno je svima jasno da su upravo oni jedina kriminalna banda koja je uvijena u politički savez prema instrukcijama finansijera i nalogodavaca iz inostranstva", kaže Crnogorčević.

On zaključuje da, kao što je zaustavljen njihov scenario za Crnu Goru planiran za 16. oktobar 2016., "tako će i 7. maja na biralištima biti zaustavljena njihova namjera da naš prelijepi grad vrate još koju deceniju unazad".

Portal Analitika